Showing 1–50 of 1917 results
Auteur en barbecuegoeroe Steven Raichlen staat al 10 jaar aan de top van de...
Ons voedsel,over wat erin zit, hoe het wordt gemaakt & wat het met ons...
De Australische kok Bill Granger laat met zijn no-nonsense benadering van koken...
Lorraine Pascale, een bedreven patisseriechef met vijftien jaar ervaring, is een...
Meer dan 100 inspirerende recepten uit alle windstreken ...
Vlees, mits goed en diervriendelijk: Herman den Blijker is er dol op. In zijn...
Waar moet je op letten bij de aanschaf van verse vis, welk speciaal...
Ontdek de rijkdom van de Venetiaanse keuken; van seizoensgebonden groenten tot...
Koken voor jezelf is leuk! Je kunt eindeloos ex- perimenteren en eventuele...
Een hamburger kent iedereen, als snelle hap tussen een broodje of met frietjes...
'Amigo's', de nieuwe Vlaamse fictiereeks op VTM, vertelt in tien afleveringen...
Geef uw dag kleur en fleur met een overheerlijke smoothie vol vitaminen en...
Kobus Botha organiseert gigantische barbecues en unieke workshops....
Geef je kinderen de gezonde, natuurlijke start die ze nodig hebben met deze...
Meer dan 160 Italiaanse recepten voor traditionele streekgerechten en...
Iedereen wil lekker eten. Veel leuker is het als dit zonder schuldgevoel kan....
Na het overweldigend succes van de eerste twee delen van de 'Nooit meer...
Robèrt van Beckhoven is jurylid van het populaire tv-programma Heel Holland...
Koken met Chrissy Teigen! De vrouw van John Legend weet wel wat lekker is......
Alhoewel cachaça bij ons nog een grote onbekende is, is het nochtans de op twee...
Het hedendaagse streetfood, zoals we dat kennen van foodfestivals, is een...
De pocketeditie van Wijn voor Dummies staat boordevol wijntips waarmee je snel...
"Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leert Rutger van den...
FitFood is een manier van eten waarbij je je lijf zo goed mogelijk voedt (en zo...
Cuba heeft de naam, Nicaragua de sigaren. Kenners weten namelijk dat de opmars...
Voor gezinnen met weinig tijd, die toch lekker en gezond willen koken Wat eten...
Een avontuur door de verschillende landen, zowel als herkomst van het lamsvlees...
Overgevoeligheid voor koemelk en lactose is een veel voorkomend probleem. Vaak...
Pinda- en/of notenallergie is een veelvoorkomende voedselallergie. Deze...
Met dit kookboek brengt Velt ingredi en van het seizoen eenvoudig en heel lekker...
'Sus Scrofa in de Pot. Hoe je wild zwijn lekker klaar maakt', heet het nieuwe...
Luie lekkere recepten.<br/><br/>Koken is hip. Op de televisie zie je...
De duizend recepten uit dit boek zijn afkomstig van de beste tafels van...
Ontdek de culinaire wereld van het volk, met deze unieke bundel van recepten. De...
Champagne is verreweg de lievelingswijn van Vlamingen en Nederlanders. Wie reist...
Ik ben geboren in 1974 in Avenhorn en kom uit een ondernemersfamilie. Ik heb...
In zijn kookboek 'Koken met passie' serveert kookdominee Han Wilmink 40...
Twente wordt wel eens het 'landgoed van Nederland' genoemd en dat is te...
'Het trotse gevoel als je je zelfgemaakte eten aan vrienden en familie voorzet...
Wil je iets weten waar mijn website geen antwoord op geeft? Stuur me dan even een berichtje: karin@degrotehamersma.nl. Dan kom ik er zo snel mogelijk op terug. En heb je haast? Bel me even: 020-7716092. Dan zet ik het gas laag en kom ik aan de telefoon.
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.