Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Vegan parmezaan

Uit van

Voorgerecht | 5 minuten | 4 personen

Ingrediënten

150 g zonnebloempitten
4 el edelgistvlokken
½ tl uienpoeder
1 tl gerookt paprikapoeder
1 tl zeezout

Bereidingswijze

Een supersimpel en snel recept voor geraspte parmezaan om in salades, dressings, over pasta en andere gerechten te gebruiken waarbij je een nootachtige, kazige smaak wenst.

 

Rooster de zonnebloempitten in een droge koekenpan tot ze licht goudbruin zijn. Laat afkoelen.

 

Maal alle ingrediënten in de blender of keukenmachine grof met de pulseknop.

 

Bewaar de parmezaan in een luchtdichte trommel in de koelkast. Hij is een paar weken houdbaar.

Dit recept komt uit:

Ingrediënten

150 g zonnebloempitten
4 el edelgistvlokken
½ tl uienpoeder
1 tl gerookt paprikapoeder
1 tl zeezout

Zie ook:

Luxe gevulde kipkebabs

hoofdgerecht | 50 | 4 personen

Lees meer
Thaise salade met biefstuk

hoofdgerecht | 30 | 4 personen

Lees meer
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.