De winkel is wo, do, vr en za open van 11:00-18:00. Online bestellen kan altijd.

st. Jacob’s bacon

Hoofdgerecht | 5 minuten | 2 personen

Ingrediënten

BBQ  200 °C, direct
4 spiesen
16 coquilles
16 plakjes ontbijtspek gesmolten boter, ghee of olie, om in te smeren
zout en versgemalen zwarte peper, naar smaak

Bereidingswijze

Een bekende BBQ-filosoof zei eens: “Bacon makes everything better.” Dat kunnen we alleen maar beamen. Het geldt in ieder geval zeker voor deze coquille.

Spoel de coquilles af onder koud water en dep ze droog. Wikkel de plakjes spek om de coquilles heen, zorg ervoor dat een gedeelte dubbel is omwikkeld, en spies de coquilles samen.

Wrijf de coquilles in met de gesmolten boter, ghee of olie en plaats ze op het rooster van The Bastard. Gril elke kant ongeveer 2 minuten.

Ingrediënten

BBQ  200 °C, direct
4 spiesen
16 coquilles
16 plakjes ontbijtspek gesmolten boter, ghee of olie, om in te smeren
zout en versgemalen zwarte peper, naar smaak

Zie ook:

Kippensoep met lentegroenten

hoofdgerecht | 150 | 4 personen

Lees meer
Kabeljauw

voorgerecht | 45 | 4 personen

Lees meer
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.