Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Pittige halloumi-spiesjes

Uit van

Bijgerecht | 20 minuten | 2 personen

Ingrediënten

310 g halloumi, in 16 blokjes
4 takjes rozemarijn
1 eetlepel olijfolie
[1/2] theelepel chilivlokken
2 citroenen, gehalveerd
4 eetlepels tzatziki met venkel- & karwijzaad (zie blz. 44)
zout

Bereidingswijze

Prik met een satéprikker in elk blokje halloumi een gaatje. Rijg de blokjes dan voorzichtig aan de takjes rozemarijn, met wat tussenruimte.

 

Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de spiesjes 1-2 minuten aan alle kanten goudbruin. Bestrooi ze met de chilivlokken en wat zout. Geef de gehalveerde citroenen en tzatziki er apart bij.

Dit recept komt uit:

Ingrediënten

310 g halloumi, in 16 blokjes
4 takjes rozemarijn
1 eetlepel olijfolie
[1/2] theelepel chilivlokken
2 citroenen, gehalveerd
4 eetlepels tzatziki met venkel- & karwijzaad (zie blz. 44)
zout

Zie ook:

Tartiflette

voorgerecht | 45 | 4 personen

Lees meer
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.