Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Klassieke springrolls

Uit van

Voorgerecht | 25 minuten | 4 personen

Ingrediënten

150 g mihoen
wortel
1/2 komkommer
1 kropje babyromainesla
1/2 bosje munt
1/2 bosje koriander
1 el pinda’s
20 roze garnalen
10 rijstvellen
1 flinke handvol taugé

Bereidingswijze

Doe de mihoen in een kom en schenk er kokend water over. Laat 4 minuten weken. Giet af, laat uitlekken en afkoelen.

 

Schrap de wortel en snijd de wortel en de komkommer in dunne reepjes. Hak de sla en kruiden fijn. Hak de pinda’s fijn. Halveer de garnalen in de lengte.

 

Beleg de vochtige rijstvellen elk met wat sla, taugé, mihoen, 4 halve garnalen en reepjes wortel en komkommer. Bestrooi met de kruiden en pinda’s.

 

Maak de rollen af volgens de uitleg op blz. 5. Serveer er kant-en-klare loempiasaus bij.

Dit recept komt uit:

Ingrediënten

150 g mihoen
wortel
1/2 komkommer
1 kropje babyromainesla
1/2 bosje munt
1/2 bosje koriander
1 el pinda’s
20 roze garnalen
10 rijstvellen
1 flinke handvol taugé

Zie ook: