De winkel is na de lockdown weer open op wo, do, vr en za van 11:00-18:00.

Kiwi, komkommer en kervelwater

Uit Detox water van Angèle Ferreux-Maeght

Bijgerecht | 20 minuten | 6 personen

Ingrediënten

2 kiwi’s
1 minikomkommer
1 bosje kervel
een paar ijsblokjes
1,5 l water

Bereidingswijze

Was de kiwi’s, minikomkommer en kervel goed. Schil de kiwi’s en snijd ze evenals de komkommer op een mandoline in dunne plakjes. Schik de ijsblokjes, de kervel, en de kiwi en komkommerplakjes in een grote karaf. Schenk het water er heel voorzichtig op voor een mooi transparant effect. Laat alles 20 minuten tot 5 uur in de koelkast trekken.

Dit recept komt uit:

Ingrediënten

2 kiwi’s
1 minikomkommer
1 bosje kervel
een paar ijsblokjes
1,5 l water

Zie ook: