De winkel is wo, do, vr en za open van 11:00-18:00. Online bestellen kan altijd.

Hisbiscusframbooskefir

Uit Kefir & Kombucha van Sebastian Landaeus & Nina Lausecker

Nagerecht | 1440 minuten | 4 personen

Ingrediënten

700 ml kefir (zie het recept op pag. 36-39)
1 el gedroogde hibiscusbloemen
5 frambozen (vers of diepvries)

Bereidingswijze

Een razendsnel recept vol kleur. Hibiscus is een bloem die ongelooflijk veel kleur afgeeft! Een paar bloemen in koud vocht laten trekken en je hebt een roze tint die prachtig past bij je frambozen.

 

Maak de kefir zoals beschreven op pagina 36-39. Voeg de gedroogde hibiscusbloemen en de frambozen toe bij het bottelen en laat de drank een tweede keer 24 tot 48 uur fermenteren. Zet de fles 24 uur voor je hem uitschenkt in de koelkast.

Dit recept komt uit:

Ingrediënten

700 ml kefir (zie het recept op pag. 36-39)
1 el gedroogde hibiscusbloemen
5 frambozen (vers of diepvries)

Zie ook:

Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.