Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Framboos & chocoladecreamsicle

Uit IJs van Marleen Visser

Nagerecht | 375 minuten | 4 personen

Ingrediënten

125 g frambozen
125 ml kokosmelk
2 el honing
fijngemalen zeezout
100 g pure chocolade
20 g amandelschaafsel, geroosterd

Bereidingswijze

Pureer de frambozen met de kokosmelk, honing en een snufje zeezout in de keukenmachine of blender.

 

Verdeel het mengsel over de ijsvormpjes en tik de vormpjes twee keer hard op het aanrecht om zo luchtbelletjes te verwijderen.

 

Plaats de stokjes in de ijsjes en zet 4-6 uur in de vriezer.

 

Smelt de chocolade au bain-marie, haal de ijsjes uit hun vorm en verdeel de gesmolten chocolade over de ijsjes. Strooi vervolgens het amandelschaafsel over de chocolade.

Dit recept komt uit:

Ingrediënten

125 g frambozen
125 ml kokosmelk
2 el honing
fijngemalen zeezout
100 g pure chocolade
20 g amandelschaafsel, geroosterd

Zie ook:

Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.