De winkel is wo, do, vr en za open van 11:00 tot 18:00. Online bestellen kan altijd.

Druivenplukkersworstjes

Uit Dosia plukt Bessen van Dosia Brewer

Hoofdgerecht | 20 minuten | 4 personen

Ingrediënten

1 el olijfolie

4 (Italiaanse) braadworstjes

3 uien, in ringen of parten

250 g blauwe of rode druiven

2 tl venkelzaad

2 tenen knoflook, doormidden gesneden

4 el rode wijn of balsamicoazijn

Bereidingswijze

Verhit de olie in een koekenpan. Voeg de worstjes toe en bak af en toe draaiend zo’n 10 minuten. Doe de ui erbij en bak 5 minuten mee.

Roer er de druiven, venkel en knoflook door en bak nog 5 minuten mee tot alles net gekaramelliseerd is.

Breng op smaak met zout en peper.

Lekker met aardappelpuree, stokbrood of grof brood.

Dit recept komt uit:

Ingrediënten

1 el olijfolie

4 (Italiaanse) braadworstjes

3 uien, in ringen of parten

250 g blauwe of rode druiven

2 tl venkelzaad

2 tenen knoflook, doormidden gesneden

4 el rode wijn of balsamicoazijn

Zie ook:

De Persephone

bijgerecht | 5 | personen

Lees meer
Vijgentaart

nagerecht | 200 | 4 personen

Lees meer
Kiwi, komkommer en kervelwater

bijgerecht | 20 | 6 personen

Lees meer
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.