De winkel is wo, do, vr en za open van 11:00-18:00. Online bestellen kan altijd.

Cederappelkombucha

Uit Kefir & Kombucha van Sebastian Landaeus & Nina Lausecker

Nagerecht | 1440 minuten | 4 personen

Ingrediënten

1 biologische cederappel (of citroen, limoen, yuzu, etc.)
700 ml kombucha (niet te zuur) (zie het recept op pag. 54-57)
1 steranijs

Bereidingswijze

Pers de cederappel uit. Snijd een stuk schil af. Doe alle ingrediënten in een fles kombucha en sluit die luchtdicht af. Laat de drank 48 uur fermenteren. Zet de drank 24 uur in de koelkast voor je hem uitschenkt.

Dit recept komt uit:

Ingrediënten

1 biologische cederappel (of citroen, limoen, yuzu, etc.)
700 ml kombucha (niet te zuur) (zie het recept op pag. 54-57)
1 steranijs

Zie ook:

‘Tonijnsalade’ met watermeloen

voorgerecht | 190 | 4 personen

Lees meer
Massaman beef curry

hoofdgerecht | | 6 personen

Lees meer
Gravad lax

voorgerecht | 35 | 4 personen

Lees meer
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.