Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Cederappelkombucha

Uit Kefir & Kombucha van Sebastian Landaeus & Nina Lausecker

Nagerecht | 1440 minuten | 4 personen

Ingrediënten

1 biologische cederappel (of citroen, limoen, yuzu, etc.)
700 ml kombucha (niet te zuur) (zie het recept op pag. 54-57)
1 steranijs

Bereidingswijze

Pers de cederappel uit. Snijd een stuk schil af. Doe alle ingrediënten in een fles kombucha en sluit die luchtdicht af. Laat de drank 48 uur fermenteren. Zet de drank 24 uur in de koelkast voor je hem uitschenkt.

Dit recept komt uit:

Ingrediënten

1 biologische cederappel (of citroen, limoen, yuzu, etc.)
700 ml kombucha (niet te zuur) (zie het recept op pag. 54-57)
1 steranijs

Zie ook:

Saag paneer

hoofdgerecht | 30 | 4 personen

Lees meer
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.