De winkel is na de lockdown weer open op wo, do, vr en za van 11:00-18:00.

Brownie met walnoten & gojibessen

Uit Vegan taart van Audrey Fitzjohn

Nagerecht | 195 minuten | 9 personen

Ingrediënten

Brownie
280 g dadels
90 g raw cacao (poeder)
90 g blanke amandelen
90 g + 20 g walnoten
2 eetlepels kokosolie, iets zachter geworden
20 g gojibessen

Glazuur
90 g raw cacao (poeder)
70 g dadels
180 ml kokosmelk
70 ml kokosolie, gesmolten

Vierkante vorm 20 cm

Bereidingswijze

Mix de dadels, cacao, amandelen, 90 g walnoten en de olie tot een gelijkmatig deeg. Stamp de resterende 20 g walnoten fijn, voeg ze samen met de gojibessen toe aan het deeg en meng ze erdoor met een spatel.

 

Bekleed de vorm met bakpapier. Druk het browniedeeg goed in de vorm en zet het in de koelkast.

 

Mix alle ingrediënten voor het glazuur tot een glad, gelijkmatig mengsel.

 

Schenk dit mengsel over de brownie en zet alles 3 uur in de koelkast.

Dit recept komt uit:

Ingrediënten

Brownie
280 g dadels
90 g raw cacao (poeder)
90 g blanke amandelen
90 g + 20 g walnoten
2 eetlepels kokosolie, iets zachter geworden
20 g gojibessen

Glazuur
90 g raw cacao (poeder)
70 g dadels
180 ml kokosmelk
70 ml kokosolie, gesmolten

Vierkante vorm 20 cm

Zie ook: