Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Asperges met gerookte beenham, ei en notenboter

Hoofdgerecht | 25 minuten | 4 personen

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kook de eieren in 8 minuten hard Schep ze over in een kom met koud water zodat ze niet verder doorgaren Pel de eieren en zet opzij

Kook de asperges volgens de instructies op pagina 8 en laat ze uitlekken Klaar intussen de boter volgens de instructies op pagina 11

Leg de uitgelekte asperges op een schaal Lepel er 2 tot 3 eetlepels notenboter over Breng op smaak met zout en de foelie

Roerbak de kropslaharten 2 minuten in een hapjespan tot ze aan de buiten- kant iets slinken, maar van binnen nog hard en crispy zijn

Verdeel de kropslaharten over 4 borden en schep er de slabladeren, ham en asperges bij Snijd de eieren met een eiersnijder in dunne plakjes en leg ze bij het aspergegerecht Garneer met de tuinkers en druppel er nog een klein beetje notenboter over Serveer eventueel met gebakken krieltjes in schil

Ingrediënten

Zie ook: