Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Aardbei en tijm water

Uit van

Bijgerecht | 120 minuten | 4 personen

Ingrediënten

10 aardbeien
5 takjes tijm, plus extra om te serveren (optioneel)
1,25 l water

Bereidingswijze

Haal de kroontjes van de aardbeien en snijd de vruchten doormidden. Doe ze in een grote kan. Kneus de takjes tijm tussen je handen zodat de geur en olie vrijkomen. Voeg de takjes bij de aardbeien in de kan. Schenk er het koude water bij en laat minstens 2 uur trekken in de koelkast. Serveer eventueel in glazen met daarin een vers takje tijm.

Dit recept komt uit:

Ingrediënten

10 aardbeien
5 takjes tijm, plus extra om te serveren (optioneel)
1,25 l water

Zie ook:

Mosselen met ’nduja

hoofdgerecht | 30 | 4 personen

Lees meer
Pasta e fagioli soep

voorgerecht | 20 | 4 personen

Lees meer
Spaghetti met venkelworstsaus

hoofdgerecht | 60 | 4 personen

Lees meer
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.