Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Aardappeltortilla met ei

Uit van

Hoofdgerecht | 15 minuten | 2 personen

Ingrediënten

Zo’n 300 gram gekookte aardappels in schijfjes
1 ui, gesnipperd of in halve ringen gesneden
2 tenen knoflook, geraspt
4 eieren
flinke scheut room
fijngehakte platte peterselie
peper en zout
olijfolie

Bereidingswijze

Verhit de olijfolie en bak daarin de aardappelschijfjes. Zet ze apart.

 

Fruit de ui. Voeg de ­knoflook toe en bak 1 minuut mee. Daarna de aardappelschijfjes.

 

Klop de eieren los met zout, peper en room en giet ze over de aardappel, ui en knoflook.

 

Laat het geheel een kwartier zachtjes stollen.

 

Serveer met een groene ­salade – of voor de niet-vegetariërs: met jamón ibérico.

Dit recept komt uit:

Ingrediënten

Zo’n 300 gram gekookte aardappels in schijfjes
1 ui, gesnipperd of in halve ringen gesneden
2 tenen knoflook, geraspt
4 eieren
flinke scheut room
fijngehakte platte peterselie
peper en zout
olijfolie

Zie ook:

Porchetta (Rollade)

hoofdgerecht | 250 | 4 personen

Lees meer
Dessertplank

nagerecht | 225 | 8 personen

Lees meer
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.