Over: Leo Keijzer

Ik heb mijn kookcursussen opgedeeld in verschillende lessen. Elke les staat in het teken van een specifiek onderwerp. Doordat we hier uitgebreid bij stil staan, leer je veel verschillende soorten technieken en handige trucs. Ik wil je graag een prettige ervaring geven, en je tegelijkertijd leren koken. Een ontspannen sfeer is daarom minstens zo belangrijk.
Alle gerechten die we hebben klaargemaakt, eten we natuurlijk ook op. De receptuur krijg je uiteraard mee.
Koken is voor mij meer. Meer dan slechts het maken van gerechten die een lust zijn voor de zintuigen.
Met elkaar koken prikkelt en maakt nieuwsgierig. Door in een ontspannen setting ideeën en ervaringen uit te wisselen, lijkt het als vanzelf te gaan. Het belangrijkste ingrediënt voor een geslaagde middag of avond ben jij dus.
Ik werk alleen met natuurlijke producten die ik graag bij de boer, op de boerenmarkt of bij de speciaalzaak haal. Voor het bereiden van de gerechten leer ik je ambachtelijke kooktechnieken en gerechten ..
Tijdens een workshop probeer ik het beste in jou naar boven te halen. Of je nu wel of geen kookervaring hebt. Mijn avond is geslaagd als jij het geslaagd vond.
Aan tafel!