Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Zeg nee tegen suiker -

 25,95 In winkelwagen

Zeg nee tegen suiker -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

De gevaren van geraffineerde suikers voor uw gezondheid – Het volledige stappenplan om huishoudsuiker uit uw voeding te bannen – Heerlijke recepten met suikervervangers

Zo bevrijdt u zich uit de suikervallen

Snoepjes, chocolade, mueslirepen, brood, pasta of fastfood… voor de meeste mensen hoort suiker bij het dagelijks leven. Als het lichaam echter voortdurend te veel suiker te verwerken krijgt, heeft dat niet alleen een onophoudelijk hongergevoel tot gevolg – er ontstaan heuse verslavingsachtige veranderingen in de hersenstofwisseling.
Het overmatige verlangen naar suiker kan risico’s voor de gezondheid met zich meebrengen. Dan gaat het niet alleen om overgewicht, cariës en diabetes, maar ook om ziektes zoals ADHD, alzheimer en kanker.

– Wie gewone huishoudsuiker verbant van tafel en bord, hoeft helemaal niets te missen. Tenslotte zijn er gezonde suikersoorten die de stofwisseling niet beïnvloeden en toch de zin in zoetigheid stillen.
– Door een voedingswijze die goed is voor de stofwisseling lukt het om een duurzame verandering door te voeren. Daarbij compenseert u langzaam maar zeker ook een over- of onderaanbod van bepaalde voedingsstoffen. Hiervan profiteert vooral de stofwisseling en uw gewicht neemt ook nog eens af.
– De recepten in dit boek laten u zien hoe u met gezonde suikers de heerlijkste lekkernijen kunt bereiden – van zelfgebakken brood en bijzondere mueslimengsels via hartige gerechten en klassieke meelgerechten tot jams, taarten en desserts.

 25,95
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
536.00 g
Afmetingen
237 × 172 × 16 mm
ISBN
9789044740745
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.