Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Worstelingen - Samuel Levie

 15,00 In winkelwagen

Worstelingen - Samuel Levie

Worstelingen: Een Diepgaande Verkenning van Vleesconsumptie door Samuel Levie

In “Worstelingen” neemt Samuel Levie ons mee op een intrigerende reis door de complexe wereld van vleesconsumptie in Nederland. Terwijl de sociale media vaak de indruk wekken dat veganisme en flexitarisme de norm zijn geworden, vertellen de cijfers een ander verhaal. De vleesconsumptie in Nederland blijft hoog, en eventuele afnames zijn minimaal. Een diepgaand debat woedt tussen degenen die pleiten voor veganisme en degenen die vasthouden aan hun liefde voor vlees.

Een Kritische Blik op Vleesconsumptie

De klimaatcrisis, stikstofproblematiek en schandalen in slachthuizen hebben geleid tot toenemende vragen over de huidige productie en consumptie van vlees. Er wordt zelfs gesproken over het invoeren van een vleestaks. Samuel Levie, bekend als worstmaker, werpt een kritische blik op deze kwesties in zijn manifest “Worstelingen.” Hij onderzoekt hoe de vleesconsumptie in Nederland is geĆ«volueerd en of hijzelf als worstmaker nog wel op het juiste spoor zit.

Morele Dilemma’s van Vleeseten

Levie schuwt de morele dilemma’s van vleeseten niet. Hij biedt scherpe inzichten en eerlijke reflecties over onze relatie met vlees, zonder oordeel of veroordeling. Zijn benadering is confronterend maar constructief, en hij nodigt lezers uit om na te denken over hun eigen rol in het voedselsysteem.

Een Aanrader voor Reflectie

“Worstelingen” is een aanrader voor iedereen die geĆÆnteresseerd is in voedsel, ethiek en duurzaamheid. Samuel Levie’s persoonlijke verhaal en zijn zoektocht naar antwoorden maken dit boek een waardevolle bijdrage aan het debat over vleesconsumptie in Nederland. Het is een boek dat je aan het denken zet en je uitnodigt om na te denken over de rol van vlees in ons dieet en de impact ervan op onze planeet.

In conclusie, “Worstelingen” biedt een diepgaande verkenning van vleesconsumptie in Nederland, gepresenteerd door een auteur die niet schuwt om de lastige vragen te stellen. Het is een eerlijk en relevant boek dat de moeite waard is om te lezen, ongeacht je standpunt over vleeseten. Samuel Levie nodigt ons uit om na te denken over hoe we kunnen bijdragen aan een gezonder en duurzamer voedselsysteem.

 15,00

Specificaties
Auteur
Samuel Levie
ISBN
9789038813585
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.