De winkel is wo, do, vr en za open van 11:00 tot 18:00. Online bestellen kan altijd.

Wildbijbel - Peter Klosse

 27,50 In winkelwagen

Wildbijbel - Peter Klosse

Wildbijbel helpt je bij het kiezen, voorbereiden en klaarmaken van al het gangbare, in Nederland te verkrijgen wild. 

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto’s leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, voor te bereiden. Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verschillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten. Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn mooiste wildgerechten prijs, zoals canard à l’orange en Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.Technieken om wild voor te bereiden, van fazant tot edelhert
Meer dan 25 recepten van de chefs van De Echoput
Heldere stap-voor-stapfoto’s
Van klassieke bereidingen tot moderne gerechten
Inclusief een hoofdstuk over wijn en wild

 27,50
Nog 2 op voorraad

Specificaties
Auteur
Peter Klosse
ISBN
9789048844845
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.