De winkel is na de lockdown weer open op wo, do, vr en za van 11:00-18:00.

Wijn en gerechten combineren -

 19,95 In winkelwagen

Wijn en gerechten combineren -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

De juiste wijn kiezen bij een gerecht en omgekeerd is vaak een moeilijke opdracht. Dit boek biedt een duidelijk antwoord, zodat de keuze, voor zowel de leek als de echte wijnliefhebber, bijzonder eenvoudig wordt. Het is immers de ultieme gids voor het combineren van gerechten met wijn, zodat beide ten volle tot hun recht komen.

Linda Johnson-Bell, een internationaal bekende en bekroonde wijnspecialiste, geeft in dit boek eerst de smaakkarakteristieken van de verschillende druivensoorten en gaat daarna op zoek naar de typische smaken van gerechten en hun ingrediënten.
Verder biedt ze u heel wat tabellen en schema’s waarin u kunt lezen wat precies bij elkaar past. Wijnen en druivensoorten zijn gerangschikt bij de gepaste gerechten, terwijl ook omgekeerd ingrediënten en typische gerechten een lijst met geschikte wijnen kregen. Er zijn ook een aantal hoofdstukken opgenomen over de combinatie van wijn met typische etnische gerechten en over de combinatie van wijn met kaas.

Linda Johnson-Bell schreef voor verschillende magazines en is hoofdredactrice geweest van Vintage International Magazine. Voor haar publicaties over wijn won ze verschillende prijzen, waaronder de Prix Louis Marinier. Ze geeft regelmatig lezingen en degustaties in Frankrijk en Groot-Brittannië. Samen met haar man runt ze een restaurant in London, waar ze sommelier is en beslist over de aankoop van de wijnen.

 19,95
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
737.00 g
Afmetingen
250 mm
ISBN
9789044742718
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.