Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Vis uit Blik 2 - Bart van Olphen

 20,00 In winkelwagen

Vis uit Blik 2 - Bart van Olphen

Het kookboek “Vis uit Blik 2” van Bart van Olphen is werkelijk een ontdekking voor iedereen die van vis houdt. Met zijn passie voor vis en duurzaamheid laat Bart van Olphen zien dat vis uit blik een ware keukenheld is, die een plekje verdient in ieders keukenkastje.

Deze geheel nieuwe editie van “Vis uit Blik” zit boordevol heerlijke recepten die het water in je mond doen lopen. De prachtige fotografie van David Loftus brengt de gerechten tot leven en laat je nog meer zin krijgen om de keuken in te duiken.

Wat dit kookboek extra bijzonder maakt, zijn de vissersverhalen van Fish Tales. Hiermee word je meegenomen op een reis naar de bron van de vis, en leer je meer over duurzame visvangst. Dit zet je zeker aan om bewuste keuzes te maken en te kiezen voor duurzame vis, waardoor we nog vele jaren kunnen blijven genieten van vis uit blik.

“Vis uit Blik 2” is niet alleen een bron van inspiratie voor de keuken, maar ook een oproep om verantwoord met onze oceanen om te gaan. Bart van Olphen en zijn Fish Tales laten zien dat lekker eten en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan.

Of je nu een doorgewinterde visliefhebber bent of nog niet veel ervaring hebt met visgerechten, dit kookboek biedt voor ieder wat wils. De recepten zijn duidelijk beschreven en gemakkelijk te volgen, wat het geschikt maakt voor zowel beginners als ervaren koks.

Kortom, “Vis uit Blik 2” is een waardevolle aanvulling op je kookboekencollectie. Het laat zien dat vis uit blik veelzijdig en smaakvol is, en dat we met de juiste keuzes kunnen bijdragen aan de bescherming van onze oceanen. Een aanrader voor iedereen die van lekker eten én van onze planeet houdt.

 20,00

Specificaties
Auteur
Bart van Olphen
ISBN
9789021570778
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.