Open woensdag tm zaterdag van 11:00 - 18:00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Utrecht Hop! -

 15,95 In winkelwagen

Utrecht Hop! -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

In 1970 draaide de Phoenix-brouwerij in Amersfoort de bierkraan dicht en werd er voor het eerst sinds 1000 jaar geen bier meer gebrouwen in de provincie Utrecht. De biercultuur was op sterven na dood en Nederland geheel verpilst. Niet lang daarna begon een voorzichtige ommekeer en inmiddels heeft de ‘craft beer’ revolutie de biercultuur in haar greep. Liefst 35 geregistreerde brouwerijen telt de provincie nu en volgende maand kunnen dat er al meer zijn. Daarnaast wordt de biercultuur als nooit tevoren verlevendigd met brewpubs, biercaf├ęs, bierwinkels en – festivals.

Wie zijn al die brouwers, wat brouwen ze en waar doen ze dat? Waar zijn de brouwerijen te vinden en wat zijn de beste plekken om de bieren te proeven? In deze state of the art gids kan je het allemaal vinden. Het rijke bierverleden van de provincie wordt daarbij niet vergeten!

Kees Volkers is bierhistoricus en brouwer. Eerder verschenen van zijn hand: Wandelen over de Bierkaai – een bierhistorische gids van Utrecht (2006, Aprilis) en -met Pim van Schaik – Ontdek de bieren van Amsterdam (2013, Stokerkade)

 15,95
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
ISBN
9789078641544
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.