Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Toscanini: het pastaboek - Leonardo Pacenti, Maud Moody

 35,00 In winkelwagen

Toscanini: het pastaboek - Leonardo Pacenti, Maud Moody

In Het Parool stond een twee pagina’s groot artikel, waarin restaurant Toscanini (‘al bijna 40 jaar dé Italiaan’) werd toegejuicht. Ter ere daarvan hebben eigenaren Maud Moody en Leonardo Pacenti het boek Toscanini: pasta gemaakt. En behalve smakelijke recepten worden er ook heerlijke anekdotes in opgedist. Over – toen nog prins – Willem-Alexander die niet herkend werd, over de Amerikaanse koning van het basketball James Lebron en over de popkeizers Mick Jagger en Ron Wood.

Het kookboek “Toscanini: Pasta” van Maud Moody & Leonardo Pacenti is een ware ontdekkingsreis door de rijke wereld van de Italiaanse pasta. Van de ‘rigatoni con coda alla vaccinara’ tot aan ‘orecchiette alla pugliese’, dit boek neemt je mee op een culinaire reis door verschillende steden en streken van Italië.

Een van de opvallende kenmerken van dit kookboek is de toegankelijkheid. Het bevat niet alleen recepten voor de doordeweekse maaltijd, die perfect zijn voor het hele gezin, maar ook meer uitdagende gerechten zoals gevulde pasta’s en smaakvolle lasagnes die ideaal zijn voor het weekend. Hierdoor is het boek geschikt voor zowel beginnende als ervaren koks.

“Toscanini: Pasta” bevat een diversiteit aan pastagerechten. Italië staat bekend om zijn culinaire variatie, en dit boek weet die diversiteit prachtig vast te leggen. Of je nu op zoek bent naar een romige pasta met gestoofde ossenstaart of een pittige pasta met broccoli, knoflook, peperoncini en ansjovis, je vindt het hier allemaal.

De recepten zijn duidelijk en gedetailleerd beschreven, wat het koken voor iedereen toegankelijk maakt. Bovendien worden ingrediënten vaak met alternatieven vermeld, zodat je niet op zoek hoeft naar moeilijk verkrijgbare producten.

Het boek is niet alleen een praktisch kookboek, maar ook een visuele traktatie. De prachtige foto’s van de gerechten zorgen ervoor dat je meteen zin krijgt om de keuken in te duiken en aan de slag te gaan.

Al met al is “Toscanini: Pasta” een waardevolle toevoeging aan je kookboekencollectie. Het brengt de heerlijke smaken van Italië rechtstreeks naar jouw keuken en biedt een breed scala aan recepten om van te genieten, ongeacht je kookervaring. Dus haal je pastamachine tevoorschijn en laat je inspireren door de verrukkelijke gerechten in dit boek. Eet smakelijk!

 35,00

Specificaties
Auteur
Leonardo Pacenti, Maud Moody
ISBN
9789048865772
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.