Open woensdag tm zaterdag van 11:00 - 18:00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Thuis in de keuken -

 16,95 In winkelwagen

Thuis in de keuken -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Ans Withagen: Thuis in de keuken – Over koken met wat er is
Thuis in de keuken gaat over hoe je in de hectiek van het dagelijkse, doordeweekse koken meer gemak brengt. Maar ook hoe je het plezier in koken terugvindt.

In de praktijk lijkt ‘tijd’ een beperkende factor. Recepten moeten snel, sneller, snelst. Dit kan je een opgejaagd gevoel geven waardoor je gestrest in de keuken staat.

Ans laat zien hoe het anders kan. Met een handige planning en een goede voorraad in huis kun je eindeloos variëren met verse producten. Lekker veel groente en af en toe een stukje vlees of vis. De recepten in het boek zijn zo opgezet dat je ze kunt aanpassen aan je eigen smaak. Want dat geeft gemak: je hoeft niet op zoek naar de ingrediënten bij een recept, maar gaat aan de slag met wat je in huis hebt. Zo kan koken ontspanning zijn, een moment van rust, waarbij je je hoofd leeg kunt maken.

Thuis in de keuken staat vol ideeën om ook eens buiten de comfortzone van je kookrepertoire te stappen. Ans laat zien hoe je van je keuken een proeftuin kunt maken, een fi jne plek om te koken en te eten. Met recepten voor onder meer snelle smaakmakers, stoofschotels, soepen, pasta’s, ovengerechten, maaltijdsalades en tapas van restjes.

 16,95
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
ISBN
9789462500822
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.