Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

The Silver Spoon Pasta – Authentic Italian Recipes (ENG) -

 34,95 In winkelwagen

The Silver Spoon Pasta – Authentic Italian Recipes (ENG) -

Een Authentieke Italiaanse Pasta-ervaring
Het kookboek ‘The Silver Spoon Pasta’ van The Silver Spoon Kitchen, is een ware schatkamer van authentieke Italiaanse pastagerechten. Het biedt een indrukwekkende variatie met meer dan 300 recepten. Van klassiekers zoals Penne Arrabbiata en Spaghetti Carbonara tot unieke creaties zoals Courgette en Amandel Ravioli, Spaghetti met Zwarte Olijven en Citroen, en zelfs een bijzondere Cacao Taglierini.

Authentieke Italiaanse Keuken
Dit kookboek is een must voor liefhebbers van de Italiaanse keuken, met recepten die de diversiteit en rijkdom van de Italiaanse pasta-cultuur benadrukken. Een van de uitgelichte recepten, de Brandy Flavoured Potato Tortelli, toont de diepte en breedte van de Italiaanse culinaire traditie. Dit gerecht combineert eenvoud met verfijning, waarbij de brandy een subtiele verrijking biedt aan de vulling van aardappel en ricotta.

Voor Elke Kookliefhebber
‘The Silver Spoon Pasta’ is toegankelijk voor zowel beginners als ervaren koks. De recepten variëren in complexiteit, waarbij veel gerechten binnen 30 minuten te bereiden zijn. Dit maakt het boek geschikt voor dagelijks gebruik, maar ook voor speciale gelegenheden.

Conclusie: Een Verrijking voor de Pasta-liefhebber
Samenvattend is ‘The Silver Spoon Pasta’ een uitgebreide gids die de liefde voor pasta viert. Het is een waardevolle aanvulling voor iedereen die de Italiaanse keuken en haar pasta-tradities wil verkennen en waarderen​​.

 34,95

Specificaties
ISBN
9780714865980
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.