Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

The New American Chef - Andrew Dornenburg & Karen Page

 15,00 In winkelwagen

The New American Chef - Andrew Dornenburg & Karen Page

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review
uitgekookt

America’s leading authorities on ten influential cuisines offer a master class on authentic flavors and techniques from around the world Today’s professional chefs have the world to use as their pantry and draw freely on a global palette of flavors. Now Andrew Dornenburg and Karen Page bring together some of the foremost culinary authorities to reveal how to use different flavors and techniques to create a new level of culinary artistry. Mario Batali, Daniel Boulud, Alain Ducasse, Paula Wolfert, and many others share the foundations of ten influential cuisines: Japanese Italian Spanish French Chinese Indian Mexican Thai Vietnamese Moroccan Packed with information, ideas, and photographs that will inspire every cook, The New American Chef shares a mouthwatering array of nearly 200 authentic recipes, including Honey Spare Ribs from Michael Tong of Shun Lee Palace, Gazpacho Andaluz from Jose Andres of Jaleo, and Steamed Sea Bass with Lily Buds from Charles Phan of The Slanted Door.

 15,00
Uitverkocht.
Specificaties
Auteur
Andrew Dornenburg & Karen Page
ISBN
Uitgekookt
Onder Uitgekookt vind je kookboeken die zijn ingeruild en voor een lekker prijsje best een nieuw baasje verdienen. Jij misschien?
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.