Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Stoofbijbel - Julius Jaspers

 34,99 In winkelwagen

Stoofbijbel - Julius Jaspers

Stoofbijbel is hét naslagwerk voor de stoofliefhebber

Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto’s en how-to’s laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe.

Meer dan 150 stoofrecepten
Heldere how-to’s en technieken
Duidelijke stap-voor-stapfoto’s
Uitleg van benodigdheden en -begrippen

‘Goed voorbereiden, de hitte zijn werk laten doen en vaak een stuk later regenereren (een mooi woord voor opwarmen), waarbij je gelijk proeft dat de smaken nog beter zijn geworden. Op mijn lijf geschreven dus, dit thema!’

 34,99

Specificaties
Auteur
Julius Jaspers
ISBN
9789048847068
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.