De winkel is wo, do, vr en za open van 11:00-18:00. Online bestellen kan altijd.

Sous Vide - Hubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis

 42,50 In winkelwagen

Sous Vide - Hubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis

Niet op voorraad
0 reviews
Schrijf een review

Het langzaam garen van vacuüm verpakte voedingsmiddelen op een lagere temperatuur.

Zorgvuldiger en smakelijker zijn vlees, vis, groente en fruit niet te bereiden! Met de sous-videmethode worden voedingsmiddelen ‘onder vacuüm’ geseald in een vacuümzak en vervolgens op een constante, lage temperatuur en gedurende langere tijd in een waterbad bereid. De voordelen zijn duidelijk: vacuüm koken ontziet de vitaminen, de textuur wordt perfect, aroma en sappen kunnen niet ontsnappen en een exacte bereiding is gegarandeerd.

Sous-vide belicht uitgebreid en onderbouwd de theorie en basisprincipes van het vacuüm koken, introduceert het noodzakelijke keukengerei en biedt met meer dan 60 creatieve receptideeën de perfecte leidraad voor deze topklasse kooktechniek.

 42,50
Uitverkocht.
Specificaties
Auteur
Hubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis
ISBN
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.