Open woensdag tm zaterdag van 11:00 - 18:00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Soep, Bouillon, Brood - Rachel Allen

 27,50 In winkelwagen

Soep, Bouillon, Brood - Rachel Allen

Op voorraad
0 reviews
Schrijf een review

Soep als starter van een diner, als hoofdmaaltijd, als opkikker tussendoor: soep is ideaal en lekker voor elke gelegenheid. Verwarmend, energieopwekkend, vullend of juist fris: met soep kun je alle kanten op. Van klassiekers als ‘soup au pistou’ en ‘vichyssoise’ tot minder bekende combinaties als soep van geroosterde pastinaak met cannellinibonen, salie en knoflook of een gekoelde komkommersoep met dragon.

‘Soep. Bouillon. Brood.’ is ingedeeld op de 4 seizoenen. Ook hoofdstukken als garnituur & bijgerechten – denk aan knoflooksoldaatjes, venkelolie of knapperige boerenkoolchips -, verrassende broodrecepten als begeleider van soep en het zelf maken van de basis, namelijk 13 recepten voor bouillons, ontbreken niet. Bovendien krijg je tips over specifieke ingrediĆ«nten, apparatuur en het invriezen van soep en bouillons.

Ga aan de slag en maak diverse (internationale) soepen als Mediterrane vissoep met rouille, goulashsoep met zoete aardappel en rundvlees of soep met aubergine, harissa en kikkererwten. Serveer daarbij sodabrood, gevuld brood met kaas en walnoot of boekweitscones. Met ‘Soep. Bouillon. Brood.’ varieer je elke keer weer.

 27,50
Nog 1 op voorraad Bezorgtijd 2-3 werkdagen.
Specificaties
Auteur
Rachel Allen
ISBN
9789461432698
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.