Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 - 18:00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Sergio kookt! Deel 2 Van gember tot noot -

 15,00 In winkelwagen

Sergio kookt! Deel 2 Van gember tot noot -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Deel 2: van gember tot noot
gember, griet, hert, inktvis, jonge prei, kalf, kervel, kokkels, krab, kreeft, lam, makreel, mosselen en noot.
“Een van mijn favoriete bereidingen thuis is een kalfsentrecote met primeurgroenten. Zoek je inspiratie voor een feestelijk gerecht, dan raad ik je m’n cocktail van kreeft met pompoen aan.”
Marc Declercq noteert en Koen Bauters en Tony Le Duc fotograferen.

 15,00
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
ISBN
9789490028343
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.