Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Rooktechnieken -

 20,00 In winkelwagen

Rooktechnieken -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

De lekkerste recepten voor het roken van vis, vlees, groente en meer

Roken is niet alleen een van de oudste conserveringsmethoden, maar ook veruit de smakelijkste! Of het nu vlees, vis, groente of kaas betreft, roken geeft al deze voedingswaren een heel bijzonder aroma. En het leuke is dat u voor het roken van voedsel geen kostbare professionele uitrusting nodig heeft. Een kogelbarbecue of wok met deksel volstaat om die heerlijke rooksmaak te verkrijgen.

Dit boek is een gedegen, praktijkgerichte gids voor het koud, warm en heet roken. Er wordt uitgebreid ingegaan op de belangrijkste hulpmiddelen en materialen die u voor het roken nodig heeft. De gang van zaken tijdens het rookproces wordt duidelijk uitgelegd.

Aan de hand van de vele, fraai ge├»llustreerde recepten leert u doodgewone levensmiddelen om te toveren in de heerlijkste delicatessen, van koudgerookte smeu├»ge ham en warmgerookte worstjes tot goudgele visfilets uit de hete rook. Uw intrede in de ‘wereld van het roken’ wordt gegarandeerd een succes door de talloze professionele tips!

 20,00
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
941.00 g
Afmetingen
267 × 216 × 19 mm
ISBN
9789048309078
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.