Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Reismenu -

 12,50 In winkelwagen

Reismenu -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

De afgelopen jaren is Cor Hospes voor verschillende tijdschriften regelmatig naar het buitenland geweest. Voor een reisverhaal of food & travel reportage. Onderweg maakte hij als journalist geregeld dingen mee die niet 1-2-3 pasten bij de opdracht, in het verhaal of geschikt waren voor het betreffende magazine.

Deze verhalen heeft hij wel opgeschreven en onder de naam Mr. Global gepubliceerd op Cheffen.nl. Een selectie daarvan, aangevuld met enkele nieuwe culinaire avonturen, vindt u terug in dit boek. Met foto¿s van Rob van der Vet met wie Hospes bijna altijd door het buitenland reist. Hij schoot ook de foto¿s die bij elk culinair verhaal horen. Gerechten van foodstyliste/receptenschrijfster Ingmar Niezen die bij elk verhaal een passend bord bedacht.

Bij elkaar 30 recepten bij even zoveel verhalen, verdeeld over voor-, hoofd- en nagerecht. Foodstyliste Hanneke Boers zette ze smakelijk voor de camera op tafel en Lotte Wolff, de jongste sommelier van ons land, werkzaam bij Restaurant Callas in Den Haag, zorgde voor een passende wijntip. Samen maakten ze van ¿Reismenu, verhalen in gerechten¿ het eerste kookboek van ons land met een avontuurlijk menu. Met smakelijke recepten, smakelijke foto¿s en smakelijke verhalen.¿

 12,50
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
ISBN
9789075979183
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.