Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Radilicious - Frank Fol, Mieke De Vylder, Wim Demessemaekers

 64,99 In winkelwagen

Radilicious - Frank Fol, Mieke De Vylder, Wim Demessemaekers

Radilicious: Een Plant-Aardig Meesterwerk

“Radilicious” is een opmerkelijke toevoeging aan de culinaire wereld, samengesteld door de bekende chef-kok Frank Fol. Dit kookboek vormt een unieke samenwerking met We’re Smart, een organisatie die bekend staat om haar inzet voor plantaardige gerechten en duurzaamheid.

Het boek is niet zomaar een verzameling recepten; het is een artistieke expressie van twintig topchefs uit Europa, die hun liefde en passie voor plantaardige gerechten delen. Deze chefs, stuk voor stuk meesters in hun vak, laten zien hoe groenten en fruit de sterren van de eettafel kunnen zijn. Hun recepten zijn meer dan voedsel; het zijn verhalen, elk met een eigen karakter en achtergrond.

Op de pagina’s van “Radilicious” vindt men 100 recepten die een wereld van smaken en texturen ontsluiten, geheel gewijd aan plantaardige ingrediënten. Deze recepten zijn niet alleen een lust voor het oog maar ook een streling voor de tong. Ze dagen de conventionele kijk op koken uit en tonen aan dat plantaardig eten zowel innovatief als verrukkelijk kan zijn.

Het boek is rijkelijk geïllustreerd en biedt meer dan 400 pagina’s aan creativiteit en inspiratie. Het is een viering van de groentenkeuken, een trend die steeds meer aan populariteit wint. “Radilicious” weerspiegelt een toekomstvisie waarin groenten en fruit niet langer bijrollen spelen, maar de hoofdact worden.

Frank Fol, bekend als ‘De Groentekok’, heeft met dit boek een platform gecreëerd voor de veelzijdigheid van plantaardig koken. Zijn visie en die van de betrokken chefs laten zien dat koken met groenten en fruit een oneindige bron van creativiteit en innovatie is.

In conclusie, “Radilicious” is een essentiële aanwinst voor liefhebbers van de plantaardige keuken en voor diegenen die graag nieuwe culinaire horizonten verkennen. Het is meer dan een kookboek; het is een inspiratiebron en een viering van de plantaardige keuken, die de lezer uitnodigt om de grenzen van smaak en creativiteit te verleggen.

 64,99

Specificaties
Auteur
Frank Fol, Mieke De Vylder, Wim Demessemaekers
ISBN
9789464788075
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.