Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Quinoa -

 25,00 In winkelwagen

Quinoa -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Quinoa is als ‘superfood’ in korte tijd razend populair geworden. Begrijpelijk, want het is lekker, bevat uitzonderlijk hoge voedingswaarden, vitaminen en mineralen, is eenvoudig te bereiden en veelzijdig in gebruik. In 75 recepten tonen chef-kok Eric van Veluwen en Meester Patissier Robèrt van Beckhoven de vele mogelijkheden met quinoa. Van ontbijt, snack en salade tot soep, hoofdschotel en dessert.

Naast een heerlijk kookboek met uiteenlopende recepten biedt Quinoa, nummer 1 superfood informatie over de herkomst van dit ‘supergraan’ en waarom het zo supergezond is. Dankzij de vele gezonde eigenschappen is quinoa geschikt voor: coeliakiepatiënten, kracht- en duursporters, mensen die willen afvallen, vegetariërs en diabetici. Quinoa, een ‘must’ voor iedereen!

Eric van Veluwen is ambassadeur voor biologisch eten. Goed eten heeft volgens Eric geen kunstgrepen nodig. Niet alleen omdat de smaak de pan uit vliegt, maar ook uit principe. Eric heeft gekookt bij een aantal Belgische en Nederlandse restaurants met Michelinster.

Robèrt van Beckhoven is bekend als jurylid van het televisieprogramma ‘Heel Holland Bakt’. Hij is Meester Patissier en heeft het onlangs als eerste Nederlander tot Meester Boulanger geschopt. Robèrt geeft advies op het gebied van patisserie en deelt zijn kennis en passie tijdens workshops.

 25,00
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
833.00 g
Afmetingen
221 × 202 × 24 mm
ISBN
9789048819508
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.