Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Puur ! -

 29,99 In winkelwagen

Puur ! -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Met dit boek keren we culinair gezien terug naar onze wortels van voor de ‘ontdekking’ van het vuur. Hubertus Tzschirner, Thomas A. Vilgis en Daniel Esswein belichten het interessante thema rauwe voeding op een volledig nieuwe manier; ze zorgen voor opheldering en verwerken oorspronkelijke producten in hedendaagse gerechten. Daarbij gaat de wetenschap vaak hand in hand met eigentijdse kookkunst. Met goed onderbouwde kennis, fantastische producten en eigentijdse gerechten ontstaat er een volledig nieuwe definitie van het begrip ‘rauw’. U krijgt zeer nuttige informatie over vitaminen, de diverse producten, bereiding en intoleranties. Dit boek is het nieuwe standaardwerk over rauwe voeding.

Hubertus Tzschirner is een klassiek geschoolde kok. Hij presenteert zijn innovatieve gerechten wereldwijd op beurzen, tijdens workshops en kookcursussen, bij caterings en op seminars. Tijdens seminars maakt hij professionele en hobbykoks deelgenoot van zijn definitie van genot en smaak en hij deelt met hen zijn kennis, van het bedenken van de bereidingswijzen tot de implementatie van nieuwe technieken in de gebruikelijke keukenhandelingen.

 29,99
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
1490 g
ISBN
9789048311651
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.