Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Puur natuurlijk koken -

 17,50 In winkelwagen

Puur natuurlijk koken -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Weg met de ingevlogen aardbeien in december! Puur natuurlijk koken zet je met de beide benen op de grond en leert je culinair genieten in het hier en nu.

Tom Hunt, voorvechter van het gebruik van lokale en seizoensgebonden producten, laat je kennismaken met zijn manier van koken. Hij noemt dit ‘van- wortel-tot-vrucht’: je gebruikt letterlijk alles van de ingredi├źnten. Zo eet je gezonder, verspil je niets en bespaar je ook nog eens geld.

Per jaargetij worden de seizoensproducten onder de loep genomen, met steeds drie eenvoudige basis- bereidingen, gevolgd door drie wereldgerechten en aangevuld met variaties daarop, idee├źn om restjes te verwerken en korte, snelle recepten. Alle recepten blinken uit door de fantastische diversiteit van alledaagse groente- en fruitsoorten.

Blader dit boek door en lees wat je moet doen met die zak groenten die je hebt gekocht, in de weten- schap dat er een inspirerend recept (of tien) op je ligt te wachten! Van ontbijt tot en met nagerecht, alles wat daartussen zit en heerlijke drankjes, dips en sauzen.

 17,50
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
1100 g
Afmetingen
279 × 201 × 25 mm
ISBN
9789461431165
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.