Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Puur natuur -

 17,95 In winkelwagen

Puur natuur -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

In ‘Puur natuur – baby en peuter’ onthult sterrenchef Alain Ducasse – samen met diĆ«tiste Paule Neyrat – zijn geheimen voor een ultieme smaakontwikkeling bij baby’s en jonge kinderen.

We weten het allemaal: voor een optimale smaakontwikkeling bij baby’s is het beter zelfgemaakte hapjes te serveren dan iets uit een potje. ‘Puur natuur – baby en peuter’ van chef-kok Alain Ducasse ondersteunt ouders daarbij. Ducasse adviseert gemakkelijk te vinden en betaalbare producten, het liefst biologisch en lokaal geproduceerd. Vervolgens bereidt hij gerechten als Zachte aardappeltjes met spek en rode uitjes, Heek met grapefruit en erwtjes of Krab met avocado en andijvie. ‘Puur natuur – baby en peuter’bevat sfeervolle tekeningen, smaakvolle foto’s en veel praktische tips. Met honderd
zeer gevarieerde recepten, eenvoudig om te maken en heel erg lekker.

Goed eten begint al in de wieg.

Chef-kok Alain Ducasse ontwikkelde al op jonge leeftijd een grote voorliefde voor mediterrane gerechten. In zijn indrukwekkende loopbaan – op dit moment leidt hij driesterrenrestaurants in Monaco, Parijs en Londen – is hij steeds op zoek naar vernieuwing, niet alleen als kok, maar ook als hoteleigenaar, restaurantontwikkelaar, auteur en docent.

 17,95
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
727.00 g
Afmetingen
253 × 195 × 20 mm
ISBN
9789077902141
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.