Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Proper pub food -

 25,00 In winkelwagen

Proper pub food -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Dé nieuwe sensatie uit Engeland: Tom Kerridge. Deze goedlachse, geweldige kok is eigenaar van The Hand and Flowers in Marlow en in het bezit van twee Michelinsterren!

Tom Kerridge, de koning van pub food, heeft al zijn succesvolle gerechten gebundeld in dit smakelijke kookboek. Kerridge staat klaar om de wereld te verwarmen op donkere of grijze dagen en om iedereen met zijn recepten een stralend humeur te bezorgen. Zijn idee van de culinaire hemel is geen moleculaire gastronomie, maar degelijk pub food, met eenvoudige twists om ze nét even anders te maken.

Sinds augustus 2013 verkocht Tom Kerridge al 152.000 exemplaren van zijn boek, en sinds september is hij met zijn kookserie Tom Kerridge’s Proper Pub Food te zien op BBC. De recepten uit de show en vele, vele anderen vindt u in dit feel good-boek van de bovenste plank. Van rijke ontbijtjes die je de hele dag zullen doen glimlachen, kleine hapjes en vlees- en visklassiekers tot echte pubsnacks en de perfecte toetjes: Tom maakt van ieder gerecht een feestje!

* Meer dan 125 recepten
* Van gerechten uit de auteur zijn kindertijd tot bijzondere hapjes uit zijn pub
* Geen overgecompliceerde gerechten, maar de allerbeste versies van de gerechten die iedereen graag eet!

 25,00
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
1030 g
Afmetingen
261 × 203 × 27 mm
ISBN
9789048310142
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.