Open woensdag tm zaterdag van 11:00 - 18:00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Prêt-à-portea -

 15,37 In winkelwagen

Prêt-à-portea -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

PRÊT-À-PORTEA is de ultieme combinatie van mode en high tea, een creatie van The Berkeley Hotel in Londen. Ieder seizoen serveren ze een exclusieve collectie koekjes en cakejes, geïnspireerd op de nieuwste catwalkontwerpen.
Dit boek deelt de geheimen achter hun grootste successen, waaronder gebakken creaties van Diana von Furstenberg, Dolce & Gabbana, Moschino en Manolo Blahnik.
Elk recept wordt helder uitgelegd, is prachtig gefotografeerd en wordt begeleid door een foto van het catwalkontwerp waarvan de zoetigheid is afgeleid.

The Berkeley Hotel staat bekend om zijn mode gerelateerde high tea: Prêt-à-Portea, geïnspireerd op de nieuwste catwalk ontwerpen. De zoetigheden worden elk half jaar vernieuwd, met het oog op het wisselen van de seizoenen in de mode, en getransformeerd tot nieuwe zoete heerlijkheden.

Houd je van mode of van bakken, of van allebei, dan zul je verrukt zijn van de uitdaging om deze exclusieve recepten te maken, van Burberry trenchcoatkoekjes tot Anya Hindmarch handtasjes van blauwebessencake.

 15,37
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Taal
Nederlands
Publicatiedatum
2016, November
Uitgever
ISBN
9789068687248
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.