Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Patisserie! -

 39,99 In winkelwagen

Patisserie! -

Op voorraad
0 reviews
Schrijf een review

Patisserie! is het ultieme handboek voor iedere patissier; u vindt hier meer dan 200 recepten, geïllustreerd met stap-voor-stap-foto’s. Christophe Felder is niet alleen een meester banketbakker maar ook een groot pedagogisch talent.

Geschreven met steeds de amateur in het achterhoofd, is dit boek niet alleen geschikt voor de professionele patissier, maar ook een uitermate geschikte handleiding voor iedereen die geïnteresseerd is in patisserie.

macarons – bonbons – crèmes – taarten – deegsoorten – decoratie – brioches – viennoiseries – lekkernijen – adventkoekjes

Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hôtel de Crillon in Parijs. Het werken met bloem en beslag, met de aroma’s van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent. Christophe is auteur van een groot aantal boeken, waarvan sommige in diverse talen zijn vertaald. Sinds 1999 heeft hij meer dan twintig boeken geschreven, waaronder Les Clafoutis de Christophe en Les Gratins de Christophe (2001), Le Chocolat de Christophe (2002), Mes 100 Recettes de gâteaux (2004), Glaces et Desserts glacés (2005), Les Meilleurs Macarons (2009) en Les Meilleurs Spéculoos (2010) – en de waardevolle serie Leçons de pâtisserie (2005-2009) in negen delen.

‘Het plezier dat goede patisserie verschaft, is eeuwigdurend.’ – Christophe Felder

 39,99
Nog 1 op voorraad Bezorgtijd 2-3 werkdagen.
Specificaties
ISBN
9789048313662
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.