Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Paleo natuurlijk -

 18,50 In winkelwagen

Paleo natuurlijk -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Zo’n twee├źnhalf miljoen jaar lang heeft de mensheid gezond geleefd op een voedingspatroon dat we tegenwoordig paleo-eten of oerdieet noemen. Onze voeding is de laatste decennia echter drastisch gewijzigd: granen, peulvruchten, suikers, zuivel en bewerkte producten zijn aan ons menu toegevoegd, met gevolgen voor ons welzijn. Wat kunnen we leren van hoe onze verre voorouders hebben gegeten? Door de basisprincipes van hun voeding toe te passen worden we gezonder en krijgen meer energie.

Dit boek laat zien hoe we op paleo-eten kunnen overstappen zonder terug te gaan naar een leven als grotbewoners. Het geeft achtergrondinformatie en een compleet scala aan (basis)recepten van ontbijt tot nagerecht. Met de praktische aanwijzingen om op paleo-eten over te stappen en de handige tips voor als je bijvoorbeeld uit eten, op bezoek of met vakantie gaat, kan paleo-eten een natuurlijk voedingspatroon worden.

Na een uitgebreide zoektocht naar haar natuurlijke voedingspatroon ontdekte Tara Wilders paleo-eten, waarin zij zich grondig heeft verdiept. Eerder deed zij diverse voedingsstudies en volgde een opleiding Chinese kruidengeneeskunde.

 18,50
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
380.00 g
Afmetingen
230 mm
ISBN
9789460151255
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.