Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Over rot - Meneer Wateetons

 32,50 In winkelwagen

Over rot - Meneer Wateetons

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Alles is Frementeren. Zonder dat we er bij stil staan eten we elke dag gefermenteerd voedsel; van yoghurt en kaas bij het ontbijt, koffie op het werk, boterhammen bij de lunch tot ‘s avonds een plakje worst met een biertje voor de buis. Alles is fermenteren.

Meneer Wateetons neemt je mee in deze wondere wereld van voedselveranderende microben. Over rot – vlot en met humor geschreven – is het resultaat van degelijk onderzoek en beschrijft alle facetten van het fermenteren. Het is daarmee hét fermentatiehandboek voor de hobbykok (én professional) en laat je stap-voor-stap zien hoe leuk, lekker en avontuurlijk het is om thuis zelf aan de slag te gaan: brouw je eigen bier, cider, wijn, leer Thaise vissaus of Indonesische tempeh bereiden, maak je eigen schimmelkaas voor op een plak zuurdesembrood en verras je tafelgenoten met een duizendjarig ei bij hun gefermenteerde thee.

Uiteraard leert Meneer Wateetons je hoe je met eenvoudige middelen je eigen fermentatie- benodigdheden in elkaar knutselt en ontbreken ook de foutanalyses niet.

Voorproefje van Foodtube, yoghurt maken met Meneer Wateetons:

 32,50
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Auteur
Meneer Wateetons
Publicatiedatum
2015, August
Editie
1
Bindwijze
Hardcover
Paginas
240
Taal
Nederlands
ISBN
9789461431262
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.