Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Over Inpakken - Meneer Wateetons, Rene Zanderink

 34,99 In winkelwagen

Over Inpakken - Meneer Wateetons, Rene Zanderink

In Over inpakken leren Meneer Wateetons en René Zanderink je modern koken met klassieke en soms ronduit primitieve technieken. Ze laten je zien hoe je aroma’s en smaken kunt creëren en behouden door je eten in te pakken in leem, bladeren, groente, zout, hout, dierlijke materialen, en de aarde zelf.
Naast talloze recepten zoals parelhoen in blauwaderkool, zeebaars in zoutkorst, fazant in Drentse leem en een Amerikaanse clam bake bevat Over inpakken, ook talloze how-to’s voor het maken van een grondoven en het in elkaar timmeren van een hooikist. Met een goede leverancier en een gewone oven in de keuken kan iedere lezer de recepten zelf uitvoeren en ervaren hoe belangrijk het is om de geuren en smaken in het gerecht te behouden.

 34,99

Specificaties
Auteur
Meneer Wateetons, Rene Zanderink
ISBN
9789059565517
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.