Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Ontspannen eten -

 19,95 In winkelwagen

Ontspannen eten -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Een nieuwe kijk op evenwichtig eetgedrag en gezonde leefstijl

Een veelgehoord geluid is dat mensen de draad kwijt zijn tussen de toenemende eetverleidingen om zich heen en de vele, soms tegenstrijdige voedingsadviezen. Ze weten het niet meer: ‘Wanneer doe ik het nu goed?’ Eten wordt stress in plaats van genieten.

Dit boek leert je om te luisteren naar jezelf. Het enige wat je nodig hebt is aandacht voor de signalen die je lichaam, je hoofd en je hart je geven. Ontspannen eten biedt praktische handvatten om die aandacht te ontwikkelen. In alle dagelijkse eetsituaties die je tegenkomt. Zodat je gemakkelijk je eigen wijze eetkeuzes kunt maken, waar je ook bent en wat anderen ook zeggen. Of je nu een snelle eter, een gezelligheidseter of een emotie-eter bent: met dit boek kun je ontdekken wat je valkuilen zijn en wat je ├ęcht nodig hebt.

Het boek biedt veel kennis, tips en oefeningen, plus een aantal smakelijke recepten die zorgen voor rust in je keuken en ontspannen genieten van je maaltijd!

Rita Zeelenberg (1967) is mindfulnesstrainer en ervaringsdeskundige op het gebied van eten met aandacht. Ze blogt al ruim vijf jaar over dit thema en ontwikkelde ook materialen en cursussen, waaronder een succesvolle online training in samenwerking met tijdschrift Psychologie Magazine.
Voor meer informatie over het werk van Rita Zeelenberg: www.mindful-eten.nl. U vindt daar ook een voorproefje van het boek.

 19,95
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
ISBN
9789462500839
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.