Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Monk (eng) - Yoshihiro Imai

 39,95 In winkelwagen

Monk (eng) - Yoshihiro Imai

“Monk” is een kookboek dat niet alleen de smaakpapillen prikkelt, maar ook de ziel van de lezer raakt. Geschreven door de opkomende Japanse chef-kok Yoshihiro Imai, biedt dit boek een intieme kijk in zijn culinaire wereld en zijn cultrestaurant, Monk. Het is een eerbetoon aan de kunst van het koken op houtvuur en een persoonlijke reis die je meeneemt naar de diepste essentie van smaak en traditie.

Opvallend is de persoonlijke touch van Yoshihiro Imai. Hij deelt niet alleen recepten, maar ook zijn passie voor het vak en de verhalen achter de gerechten. Dit geeft het boek een warm en menselijk karakter, waardoor je je als lezer direct verbonden voelt met de chef en zijn creaties.

Wat betreft de recepten zelf, “Monk” stelt niet teleur. Het boek is doordrenkt met de rijke smaken van houtgestookte gerechten, wat een unieke dimensie toevoegt aan de recepten. Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of een beginner in de keuken, de duidelijke instructies en prachtige foto’s maken de gerechten toegankelijk voor iedereen.

Yoshihiro Imai is een opkomend talent in de culinaire wereld en heeft met Monk een kookboek geproduceerd dat zeker de aandacht verdient. Het biedt niet alleen heerlijke recepten, maar ook inzicht in de culinaire reis van de chef. Als je op zoek bent naar een kookboek dat je meeneemt op een smakelijke ontdekkingsreis en een eerbetoon aan houtgestookt koken, dan is “Monk” van Yoshihiro Imai zeker een aanrader.

 39,95

Specificaties
Auteur
Yoshihiro Imai
ISBN
9781838662547
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.