Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Mob Kitchen Veggie - Ben Lebus

 23,95 In winkelwagen

Mob Kitchen Veggie - Ben Lebus

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

‘Mob Veggie’ is het ultieme vegetarische kookboek, met alles wat je nodig hebt om perfecte vegetarische gerechten te maken.

‘Mob Veggie’ is het ultieme vegetarische kookboek, met alles wat je nodig hebt om perfecte vegetarische gerechten te maken. Je zult nooit meer worstelen met een veggie of vegan alternatief voor je vrienden die geen vlees eten, in dit boek vind je het. En alles voor minder dan een tientje. Ieder recept bevat een Spotify code, zodat je die kunt scannen en direct kunt gaan koken met de juiste muziek aan.
Het boek is ingedeeld in zes hoofdstukken: Brunch Mob voor lekkere brunchgerechten. Verse Mob, vol eenvoudige salades, soepen en uitbundige groentegerechten. Snelle Mob: alles is binnen een half uurtje klaar. Easy Mob: eenpansgerechten die zo weinig mogelijk afwas opleveren na een groots diner. Het vijfde hoofdstuk is Mob de luxe: deze recepten hebben iets meer aandacht nodig en zijn zeer geschikt voor een feestje in het weekend. Het laatste hoofdstuk is Fakeaway mob: take away fast food, maar dan veggie en huisgemaakt.

 23,95
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Auteur
Ben Lebus
ISBN
9789493180024
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.