Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur. Online bestellen kan altijd.

Minibijbel Vlees, wild en gevogelte -

 5,00 In winkelwagen

Minibijbel Vlees, wild en gevogelte -

uitgekookt

Meer dan 100 inspirerende recepten uit alle windstreken

Alles wat u moet weten over rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees, wild en gevogelte. Technieken en tips voor elke (voor)bereidingswijze, van fijnhakken, vullen en opbinden tot roerbakken, braden en roosteren, met adviezen voor de beste bereiding van verschillende stukken vlees. Elk recept is voorzien van stap-voor-stapinstructies in kleur.
Recepten voor elke gelegenheid, van een eenvoudig ontbijt tot een doordeweekse
maaltijd, van brunches en lunches en van een intiem diner tot een groots eetfestijn.

 5,00

Specificaties
Gewicht
824.00 g
Afmetingen
228 × 174 × 22 mm
ISBN
9789048308361
Uitgekookt
Onder Uitgekookt vind je kookboeken die zijn ingeruild en voor een lekker prijsje best een nieuw baasje verdienen. Jij misschien?
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.