Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Mijn whisky -

 24,95 In winkelwagen

Mijn whisky -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Whiskyliefhebbers van diverse pluimages, zoals o.a. Arie Boomsma, Saskia Noort, Bastiaan Ragas, Gerard Ekdom, Thérèse Boer, Edine Russel, Eddy Zoëy en Thecla Bodewes aan het woord. Ze vertellen over hun passie voor de drank en hun eerste kennismaking ermee.

In 2011 ontmoetten een whiskyschrijver en een lifestylejournalist elkaar in The Brandy Library in New York. De aanleiding was een exclusieve proeverij van Highland Park, de stoere single malt van de Orkney Eilanden, in het hoge noorden van Schotland. De whisky smaakte naar meer en de kennismaking ook. Die avond werd het idee geboren om gezamenlijk een boek te schrijven.

In Mijn Whisky komen whiskyliefhebbers van diverse pluimages aan het woord. Ze vertellen Marcel Langedijk over hun passie voor de drank en hun eerste kennismaking ermee. Whiskyschrijver Hans Offringa voorziet ieder verhaal van achtergrond over de besproken whisky, de distilleerderij en andere wetenswaardigheden. Hierdoor is Mijn whisky een onderhoudend boek van twee mannen met een gedeelde passie – het vertellen van een mooi verhaal, bij voorkeur met een goed glas whisky binnen handbereik.

 24,95
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
958.00 g
Afmetingen
249 × 177 × 30 mm
ISBN
9789045205977
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.