Open woensdag tot en met zaterdag van 11:00 - 18:00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Meer recepten uit de moleculaire keuken van Cook & Chemist -

 22,50 In winkelwagen

Meer recepten uit de moleculaire keuken van Cook & Chemist -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Dat kookliefhebbers toe zijn aan een nieuwe en meer inzichtelijke manier van koken, blijkt wel uit het overweldigende succes van Cook & Chemist, het eerste boek van auteurs Mariën & Groenewold. Inmiddels zijn er bijna 20.000 exemplaren over de toonbank gegaan! Ook de pers heeft het eerste boek enthousiast ontvangen. Dat Cook & Chemist vooral werd gezien als een leerboek en niet zozeer als een kookboek, blijkt uit de quote in NRC Next die het zelfs “Hét doe-het-zelf-boek voor moleculair koken” noemde.

Tijdens de vele demonstraties en workshops die de auteurs in het hele land gaven, kregen zij steeds weer de vraag of er nóg nieuwe inzichten en meer recepten waren waarmee koks hun keukenprestaties konden verbeteren. Het antwoord op deze vraag is Meer recepten uit de moleculaire keuken van Cook & Chemist.
Met Meer recepten uit de moleculaire keuken van Cook & Chemist wordt de echte kookliefhebber op zijn wenken bediend: aan de hand van 65 nieuwe en verrassende recepten nemen Mariën en Groenewold hun lezers wederom mee de (moleculaire) keuken in. In dit tweede boek komt een keur aan nieuwe onderwerpen aan de orde, waaronder de ‘moleculaire’ kneepjes van het barbecuen, eenpansgerechten en de verschillende ‘moleculaire’ smaakcombinaties – denk aan kreeft met banaan of koffie met knoflook – die de smaakpapillen zullen uitdagen!

 22,50
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
ISBN
9789061128564
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.