Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Maandag hofdag -

 19,50 In winkelwagen

Maandag hofdag -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

De krant zal 64 pagina’s in tabloid formaat bevatten en inhoudelijk wordt het fenomeen ‘moestuinieren’ grondig uitgespit.
Vertrekkend van de wekelijkse moestuindag van twee hardwerkende zelfstandige creatievelingen die een dag van de week wegplukken, de Maandag, om zich samen in de moestuin te begeven , geheel offline, geen gsm, geen ipad, geen getwitter en quasi zenmomenten beleven als ze hun handen in de aarde steken.
Hun verhalen, successen en tegenslagen worden genoteerd door An Olaerts en als rode draad doorheen de krant gepubliceerd.
Deze verhalen worden historisch, economisch, maatschappij kritisch en culinair aangevuld met artikels van gerenomeerde journalisten, ieder gespecialiseerd in zijn domein.
We portretteren mensen die ieder op zich zeer uiteenlopend bezig zijn met moestuinieren.
Verder lees je 10 recepten van de best geslaagde geoogste groenten van het duo, wat hebben de twee jongens geleerd over groenten, een kruiswoordraadsel over moestuinieren, foto’s van Jimmy Kets, Diane Hendrikx, Nej de Doncker en Tony Le Duc afgewisseld met cartoons. Of zoals een echte krant moet zijn.

 19,50
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
697.00 g
ISBN
9789490028664
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.