Open van wo tot en met za van 11.00 tot 18.00 uur. Online bestellen kan 24/7. Vind ik ook leuk.

Lekker lokaal -

 19,95 In winkelwagen

Lekker lokaal -

Bezorgtijd is 5-7 werkdagen
0 reviews
Schrijf een review

Haal op de fiets je verse ingrediënten bij de Amsterdamse buurtboer en maak er de heerlijkste gerechten mee – dat is ‘Lekker Lokaal’. Meer dan 40 recepten, 38 boerenadressen en 6 fietsroutes met één doel: precies weten waar je eten vandaan komt en er dan lekker van genieten.

Op nog geen half uur fietsen van de Dam loop je de eerste boerenerven al op. ‘Lekker Lokaal’ biedt je daarvoor fietsroutes, zodat je de telers en tuinders rond Amsterdam makkelijk, en via de groenste fietspaden, kunt bereiken. Ontdek met eigen ogen waar die smaakvolle aardbeien, courgettes of appels vandaan komen, die je vaak nog zelf mag plukken ook. Verser dan dat bestaat er niet. Leer daarnaast, met de tien interviews uit het boek, de telers en tuinders wat beter kennen.

Maar boven alles is ‘Lekker Lokaal’ een kookboek. In veertig recepten hebben we de Hollandse keuken een spannende draai gegeven. Want wie nog steeds denkt dat Nederlandse producten alleen goed zijn voor stamp- en hutspotten, heeft het mooi mis. Wat dacht je bijvoorbeeld van aardpeergnocchi met munt en walnoot, of boerenkoolpasta met chili en Parmezaanse kaas?

Dus spring op de fiets en trap je maaltijd bij elkaar!

 19,95
Bezorgtijd is 5-7 werkdagen.
Specificaties
Gewicht
496.00 g
Afmetingen
238 × 191 × 14 mm
ISBN
9789023013549
Boeken van dezelfde auteur:
Stel een vraag

Voor een optimale sitebeleving adviseren wij om je telefoon om te draaien.